cesartherapie logo
Oefentherapie Cesar
Achtergrond informatie Werkwijze Toepassingen Kwaliteit Kinderen Publicaties Contact Links
|   Medische begrippen   |   EBP   |   Oefeningen   |   Medische advertenties  
   
HOME  

 
Toepassingen
Chronische pijn
Zwanger
Lichamelijke klachten
Indicaties
Kosten in de zorg
Cesar tarieven
cesar url bar
 

CESAR THERAPIE TOEPASSINGEN
Chronische pijn

Chronische pijn heeft naast lichamelijke effecten ook invloed op uw relaties, werk, vriendschappen, hobbies en hoe u de kwaliteit van leven ervaart. De pijn gaat als het ware een eigen leven leiden met gevolgen voor het dagelijks leven.
Lees meer over Chronische pijn ...

Zwanger

Omdat het lichaam tijdens de zwangerschap verandert kan dit klachten geven welke terug te voeren zijn op houding en bewegingen. Deze klachten, zoals beginnende bekkeninstabiliteit, kunnen verholpen worden door actief aan de houding en het bewegingspatroon te werken.
Lees meer over Zwanger ...

Lichamelijke klachten

Omdat veel klachten terug te voeren zijn op onze houding en bewegingen kunnen deze verholpen worden door actief aan de houding en het bewegingspatroon te werken.
Meer over lichamelijke klachten ...

Indicaties

Om goed te kunnen bewegen en om een correcte houding op te bouwen hebben wij in ons lichaam een aantal essentiële systemen nodig om dit voor elkaar te krijgen. Hierbij weten we dat het bewegingsapparaat zowel de beenderen als de spieren, maar ook de besturing vanuit het centraal zenuwstelsel, de coördinatie op gewrichtsniveau, de bloedvoorziening, de gnosis en het evenwichtsgevoel een belangrijke rol spelen.
Meer over indicaties ...

Kosten in de zorg

Ziektekosten en ziekteverzuimkosten kost vele miljoenen euro's per jaar. Dit is niet goed voor de werknemer, de werkgever, de overheid, de maatschappij. Om de kosten te drukken zijn er vele vergoedingen uit de zorgpakketten verdwenen of vanuit de basisverzekering naar de aanvullende verzekering geschoven.
Meer over kosten in de zorg.. ...

Cesar tarieven

Dit is oude informatie en moet worden aangepast.... 20-10-2016 Het College Tarieven Gezondheidszorg heeft aan de VvOCM medegedeeld, onder verwijzing naar tariefsbeschikking 5900-1900-02-1, dat voor Oefentherapie Cesar behandelingen vanuit de aanvullende of de basis verzekering, met ingang van 1 januari 2006 de volgende tarieven maximaal rechtsgeldig in rekening gebracht kunnen worden. ...
Meer over Cesar behandeling tarieven ...