Tweet
Volg @cesar-therapie
cesartherapie logo
Oefentherapie Cesar
Achtergrond informatie Werkwijze Toepassingen Kwaliteit Kinderen Publicaties Contact Links
|   Medische begrippen   |   EBP   |   Oefeningen   |   Medische advertenties  
   
HOME  

 
Kwaliteit
Kwaliteit algemeen
Directe toegankelijkheid
Lipz
Tno
Cesartherapie stagiaires
cesar url bar
 

Cesartherapie stagiaires


Update: er worden per 01-08-08 geen nieuwe stagaires meer geplaatst in mijn praktijk!

Vanaf 1992 kunnen studenten voor kortere of langere periodes bij mij stage lopen, het doel van hun stage wordt bepaald door het studiejaar en de leerontwikkeling van de stagiair. Hierbij stel ik u voor aan de Cesartherapie stagiaires (studenten in opleiding), die stage liepen bij de Oefentherapie Cesar praktijk te Castricum.
Let op: in het studiejaar 2005-2006 begeleid ik geen stagiaires i.v.m. verhuizing van de praktijk!

Sarina Groeneveld

Hallo iedereen! Mijn naam is Sarina Groeneveld en ik ben momenteel 4e jaar student van de opleiding Oefentherapie Cesar te Utrecht. Mijn woonplaats is Ankeveen, dit is een heel klein dorpje in de regio 't Gooi. Ik loop stage bij Jolande van Ek in de periode van 17-09-2007 tot ongeveer 22-01-2008. Ik zal hier vast en zeker plezier beleven. Daarnaast zal ik veel van Jolande kunnen leren om uiteindelijk mijn diploma te halen en zelf werkzaam kunnen zijn in het beroep van de oefentherapeut.

Hamid Tabibzadeh

Hamid Tabibzadeh Hoi ik heet Hamid Tabibzadeh, student Oefentherapie-Cesar. Er zal misschien de vraag bij je opkomen, waarom ik voor Cesar opleiding heb gekozen. Namelijk ben ik zelfs onder de behandeling geweest bij een Oefentherapeut-Cesar. Nadat mijn lage rugklachten werden verholpen, heb ik me laten inschrijven op de opleiding te Utrecht. Ik heb mij oriëntatiestage hier bij Jolande gelopen en nu (18-04-05 t/m 01-07-05) mag mijn stage 4 ook hier bij haar lopen. Dat zal weer een leerzame stageervaring worden met veel plezier zoals, dat in de orientatie-stage het geval was geweest. Parallel aan deze stageperiode werk ik ook aan mijn scriptie en krijg ik ook de scriptie naar verwachting aan het eind van deze stage af. In de zomerse dagen ga ik mijn laatste stage lopen, dan ben ik afgestudeerd.
Stage studie jaar 2004-2005, als 3e student, inmiddels afgestudeerd in oktober 2005.

Luc Nefkens

Luc Nefkens Hoi ik ben Luc Nefkens en ik ben 19 jaar. Ik ben derde jaars student aan de opleiding Oefentherapie Cesar te Utrecht. Ook mijn eerste kennismaking met Oefentherapie Cesar was als patiënt. Een aantal jaren geleden ben ik in behandeling geweest voor te korte nekspieren. Deze behandelingen van Oefentherapie Cesar hebben ervoor gezorgd dat ik geen last meer heb van mijn nekspieren. En naast het verhelpen van de klachten heeft het me ook enthousiast gemaakt voor de studie. Ik woon op kamers in Utrecht en in mijn vrije tijd doe ik veel aan sport. Het lijkt mij heel leuk en leerzaam om de komende periode (Oktober 2004 t/m Januari 2005) stage te mogen lopen in deze praktijk.
Stage studie jaar 2003-2004, als 3e student, inmiddels afgestudeerd in juni 2005.

Marieke Huijsman

Hallo. Even voorstellen, mijn naam is Marieke Huijsman (21 jaar). Ik zit op dit moment in het laatste jaar van de opleiding voor Oefentherapie Cesar. Mijn eindstage ga ik in de praktijk van Jolande lopen van 5 april t/m 25 juni. Als alles goed gaat hoop ik dan in juli af te studeren. Hiervoor heb ik stage gelopen in het speciaal basisonderwijs op twee verschillende scholen in Rotterdam. En daarvoor heb ik stage gelopen in een verpleeghuis in Tiel. Deze stage zal dus weer heel anders zijn dan mijn vorige stages. Dat vind ik erg leuk want, zo leer, zie en ervaar ik een heleboel verschillende dingen binnen de Oefentherapie Cesar.
Stage studie jaar 2003-2004, als 3e student, inmiddels afgestudeerd in juni 2004.

Wouda Verbeek

Wouda Verbeek Mijn naam is Wouda Verbeek. Ik ben tweede jaarsstudent aan de opleiding Oefentherapie Cesar. In de periode van 26 januari t/m 2 maart 2004 loop ik stage in de praktijk Castricum/Zandvoort. Ik heb al wel eens meegekeken in een praktijk, maar dit is mijn eerste grote stage. Ik heb er erg veel zin in om na 1,5 jaar studeren nu in het echt aan de gang te gaan. Ik ben benieuwd hoeveel er van dat geleerde nog uit me komt als ik in de praktijk bezig ben... gelukkig is Jolande erbij om me te helpen.

Ik ben zelf tweemaal in behandeling geweest bij een Oefentherapeut Cesar; één keer toen ik 12 jaar was voor lage rugpijn klachten en twee jaar geleden i.v.m. nek klachten. Ik heb er beide keren zelf veel baat bij gehad juist omdat ik leerde wat ik zelf kon doen aan mijn klachten.
Stage studie jaar 2003-2004, als 2e student, inmiddels afgestudeerd in juni 2005.

Sigrid Stam

Sigrid Stam Mijn eerste kennismaking met oefentherapie Cesar was als patiënt. In mijn toenmalige werk raakte ik arbeidsongeschikt als gevolg van Rsi klachten. De huisarts verwees mij naar een oefentherapeut Cesar. Door de behandelingen heb ik veel geleerd over mijn lichaam en mijn klachten. Het leren is niet gestopt. Ik ben de opleiding gaan doen en ben voor mijn stage-4-periode als stagiaire in de praktijk in Castricum/Zandvoort (in de periode 06-10-2003 t/m 16-01-2004) actief geweest. Na nog één stageperiode en schrijven van mijn scriptie ben ik binnenkort zelf oefentherapeut Cesar.
Stage studie jaar 2003-2004, als 3e student, inmiddels afgestudeerd in juni 2004.